Afro!

Igår vad jag och Emma på Afro power dance fy fan va kul det var, dock så hade vi VÄLDRIGT ont i våra stortåar efteråt.. man var ju tvungen att vara barfota på passet vilket resulterade i att det kändes som att vi tappat skinnet på båda stortårna haha..

Dagen innan var jag på core cirkel vilket var pest och pina för mina stackars spagettiarmar som knappt var till någon användning för jag va så slut och svag i dom efter gårdagen.. Vaknade upp igår och hade sjukt i mina handflator, jag har alltså träningsvärk i handflatorna, hallå?! Inte okej!

Detta gjorde givetvis att jag fick ännu mer problem senare på kvällen! När jag kom hem efter att ha skjutsat hem Emma och tappat kontorllen över vindrutetorkarna på bilen så duschade jag.. var helt slut och satte mej ner i badkaret och duschade.. när jag var klar kom jag till mitt stora problem.. jag tog mej faan inte upp ut badkaret! Det gjorde så sjukt ont överallt, jag har ju som sagt träningsvärk i handflatorna som heter duga, vilket gjorde att jag inte kunde använda händerna som en normal människa, mina fötter var sjukt ömma efter allt ståhej på afron, ingen styrka i benen eller armarna pga av sjuklig träningsvärk.. jag försökte ett bra innan jag kom upp, testade många olika ställningar utan resultat hahah, men tillslut kom jag upp thank god!


Kommentarer
Postat av: theres

fyfan du e ju sjuk hahahahhahahah

2009-02-19 @ 20:07:25
URL: http://theresmikaelsson.blogg.se/
Postat av: Jossan

Hahah! Du ÄGER! Jag är sket hurtig efter en träningstimma. haha! men längtar som en tok tills nästa gång. Vi tränar på fristilen ju=) KLart vi måste ses igen. snarast=) vad händer ihelgen tro? puss

2009-02-19 @ 20:40:45
URL: http://tensby.blogg.se/
Postat av: Ellen

HAHA!

Själv var jag ute och gick i fyra timmar igår, sprang och sen så cyklade vi i 45 minuter. Det var ett jävla helvete :D

2009-02-19 @ 23:42:31
URL: http://meretrix.blogg.se/
Postat av: Ellen

Och jag har förresten inte glömt dig! Ringer när jag är hemma och så ses vi på lördag :D

2009-02-19 @ 23:44:55
URL: http://meretrix.blogg.se/
Postat av: Zabine

Heej bruden!



Fan va duktig du är du :) Är så grymt sugen på att börja träna, men de e svårt med ett barn på höften! haha :) Ja jag är i Östersund nu, Va på plaza igår :) Blir väll här i en vecka kanske vi får se :) Jasså va är det för kille då :)? Pussa!

2009-02-20 @ 11:26:13
URL: http://wildasmami.blogg.se/
Postat av: Jossan

Ja det är rätt bra, tror jag=) Dom är iaf jätte trevliga, men det är ju rätt litet. Blir nykter ihelgen. varken lust eller tid att dricka. Johan jobbar helgen så vill inte vara bakis med Leon då! Men en fika till veckan kanske? Puss

2009-02-20 @ 15:29:15
URL: http://tensby.blogg.se/
Postat av: Ida

haha du är jävla smidig alltså!

2009-02-20 @ 20:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0