Redan kass på att uppdat.

Det börjar bra för min del, jag suger redan på att uppdatera hah..

Helgen har bestått av alkohol, fest och att vara bakis vilket är sjukt jobbigt.. orkar knappt vara vaken och sover sjukt länge dagen efter att jag druckit.. men efter nyårfirandet tog jag fasen priset alltså, då sov jag i princip 1½ dygn (!).. jag var uppe totalt ca 3 timmar varav att jag försökte spela pigg fast jag va en zombie som behövde tändstickor för att hålla upp ögonlocken, knaprade alvedon för att överleva och åt.

Igår va jag o Sussi på en roadtripp till Theres o Ray som va i Ytterån en sväng.. dom åkte hem till Norge idag igen.. riktigt trist men dom bor ju där!
På vägen dit var det kolsvart och man såg i princip inte ett skit, eller jo ja ni som känner mej vet ju att jag har kass syn minst sagt haha.. Sussi såg tydligen en älg vid sidan av vägen och jag som vanligt va halvblind och såg den inte ens.. man brukar ju se ögonen åtminstone men den hade tydligen kollat åt andra hållet.. tur hade vi iaf! Jaja, väl framme hos Theres käkades det räkmackor och bullar och snackades massa skit =) ingen räkmacka för min del dock för jag ikke gillar räkor men jag matade tjockiskatten med nåra iallfall och den verkade tycka att dom va utsökta!
På vägen hem satt jag o Sussi som ett par ugglor och spanade efter älg!

Nu till något annat..

På mitt jobb kan man få vara med om rätt mycket som t.ex idag. Jag var tvungen att kontakta en pizzeria för att bekräfta att vi hade rätt uppgifter på deras företag..

Jag: Ja hejsan, jag tänkte höra vilken adress ni ligger på?
...det är tyst i luren...
Jag: Hallå?..
Han: vaa?..
Jag: Ja jag undrar vart ni finns, vilken adress?
...det är tyst nåra sekunder...
Han: dressing?

ibland blir man faktiskt matt....

YES!

Theres ringde precis och berättade att hon och Ray kommer hem till Sverige imorrn, jag är överlycklig och längtar skitmycket! Då blir det mycket bravader =D


Ledig dag!

Hola! Idag har jag vart ledig från jobbet.. vaknade vid 12 av nån hemsk mardröm minns inte riktigt va fasen jag drömde men jaja.. Sen skedde ett under, jag storstäde hela lägenheten, tänk att JAG städade HELA lägenheten det händer inte allt för ofta ne.. jag hatar att städa.. det är så fruktansvärt tråkigt och jag blir alltid på något vänster ovän med dammsugaren det e så jävla klumpig och fastnar överallt och tillslut får jag damp och går och slänger med den och svär åt den!

Nu sitter jag här och lyssnar på Jeffa som berättar om massa konstiga drömmar hon haft och dom e ju inte helt okej haha.. Janne e o tränar som vanligt sen blire myspys och så ska jag tvinga honom att kolla på desperet med mej =)


2o januari 2oo9

Happ, då ere dax för mej med att börja blogga lite, och jag är redan skitarg för jag fattar ju inte hur man gör med alla koder och inställningar men jaja, jag får anlita nån som får va guide haha..

För övrigt vart jag en smula bitter på Crisse idag på lunchen på jobbet för han tappade lax, LAX på min stackars kära lurviga toffel som jag har på jobbet varje dag och han vägrar erkänna det även fast det stank fisk om den.. Nu kan jag ju inte använda den mer för då kommer ju folk jag går förbi tro att det är JAG som luktar lax och inte min toffel.. okej jag kanske överdrev lite men det är inte okej.. jag som avskyr fisk..
Synd att jag inte vet vart min sladd till min mobil så jag kan lägga in en bild en den lögnhalsen haha!

Ne nu ere dax för en dusch!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0